Archief

Kerstnachtdienst Grave
Mooi gezongen tijdens de kerstnachtdienst in de Bagijnenkerk te Grave.
Een goed klinkende omgeving, mooi gekleed koor, prachtig gezongen, een genot om naar te luisteren. Dit waren enkele woorden van onze dirigent en hij was zelfs een beetje trots om dit koor te mogen dirigeren deze avond.
Ook een toegift komt tijdens de kerstnachtdienst toch maar zelden voor.
Het koor krijgt hiervoor rust tot en met 10 januari dan beginnen we weer aan een nieuw muzikaal jaar.

Een goede jaarwisseling, Toon en Riky.

 

 

 

Kerststerrenverkoop

Het begon allemaal in de vroege ochtend van jl. zaterdag. Om de clubkas weer op peil te brengen gingen de leden de huizen aan, in Escharen, voor de verkoop van kerststerren.
Ieder jaar weer wordt Escharen, vlak voor de kerst, overspoeld door rode en witte kerststerren.
De verkoop was weer een succes en daarvoor danken we alle inwoners van Escharen e.o.
Muzikaal werden de inwoners ook nog op zondagavond met een sfeervol kerstconcert bedankt.
Samen met Harmonie Eendracht bracht Koor Unisono een, in prachtige sferen verlichte Lambertuskerk, mooie kerstliederen ten gehoor die zeer gewaardeerd werden door het aanwezige publiek. Ook mochten twee leden van Koor Unisono in het zonnetje worden gezet van wegen hun 25 jarig jubileum. Marian Willems en Angela Cornelissen kregen van dirigent Toon van der Linden hiervoor de felicitaties en een prachtige bos bloemen. Speciale dank gaat er uit naar de leden van Harmonie Eendracht die de techniek in handen hadden en de kerk zo prachtig hadden aangekleed.
Na afloop was er buiten de kerk nog een gezellig samenzijn waar een kraampje was ingericht met overheerlijke glühwein, en andere warme dranken. Iedereen bedankt voor dit fantastische weekend en natuurlijk fijne kerstdagen en een muzikaal en gezond 2017.
Tijdens de kerstnachtdienst, zaterdag 24 december, zingt Koor unisono ook in de Bagijnen kerk.

Zin-Inn avond

Om het nieuwe jaar enthousiast te beginnen organiseert ons koor op dinsdagavond 24 januari 2017 een “Zing-Inn”. Geheel vrijblijvend kunt u dan een avondje deel uit maken van ons koor. Ons repertoire bestaat het merendeel uit populaire muziek. Denk hierbij aan Sting, Adele, Enya, Leonard Cohen, Beatles, Queen enz. En natuurlijk populaire kerstnummers.
Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom. Koffie en thee zal voor u klaar staan.

Mocht je denken, 24 januari dat duurt me te lang, kom dan luisteren of direct meezingen op een van onze dinsdagavonden in het muziek lokaal direct tegen over de kerk, aanvang 20:00 uur. Informatie is te verkrijgen bij onze dirigent Toon van der Linden, Tel. 0486–475463.